Служители на САЩ по същество признават в изявленията си, че

...
Служители на САЩ по същество признават в изявленията си, че
Коментари Харесай

Шамар от Лавров! Разкри коварни действия на американците

Служители на Съединени американски щати всъщност признават в изказванията си, че детонациите на „ Северен поток ” са тяхна работа и даже приказват за това на драго сърце. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за информационно-образователния урок „ Разговор за значимото “, отдаден на тематика „ Русия и светът “, съобщи БГНЕС.

" Всъщност американски чиновници признават, че детонациите, които се случиха в " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 ", са тяхна работа. Сега те даже приказват за това на драго сърце ", сподели Лавров в изявление, оповестено в неделя на уеб страницата на съветското министерството на външни работи.
-->
Според него Съединени американски щати са решили, че през последните 20-30 години Русия е сътрудничила " прекомерно добре " с Германия. " Или по-скоро тя (Германия) си сътрудничи прекомерно добре с нас (Русия). Появи се мощен съюз, учреден на нашите енергийни запаси и немски технологии. Той стартира да заплашва монополната позиция на доста американски корпорации. Следователно беше належащо някак си да го унищожи, и то в дословния смисъл “, сподели ръководителят на съветското външно ведомство.

„ Тук има миг, обвързван с обстоятелството, че другарството сред страните, националното помиряване сред тях, както се случи сред руснаци и германци, се трансформира в „ кост в гърлото “ за тези, които не желаят някъде на тази планета да се появи някой, който ще се състезава с основния хегемон, за какъвто Съединени американски щати се оповестиха “, добави Лавров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР