Служители на РУ-Тутракан осуетиха опит за убийство на мъж от

...
Служители на РУ-Тутракан осуетиха опит за убийство на мъж от
Коментари Харесай

Убийство на косъм заради порта, мъж си реже главата с циркуляр

Служители на РУ-Тутракан осуетиха опит за ликвидиране на мъж от града, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Силистра. Сигналът за произшествието е подаден на тел.112 през вчерашния ден към 18:30 часа. Според първичната информация шумът от заваряване на железна врата станал мотив за сдърпване сред двама съседи. Конфликтът ескалирал и единият от мъжете - 62-годишен, възпроизвел изстрел със законно притежавано ловно оръжие, заплашвайки с ликвидиране съперника си.

Отзовавайки се неотложно на сигнала, служителите на реда заварили двамата мъже в битка на земята, като 62-годишният държал в ръце зареденото оръжие. Намесата на служителите на реда се оказала решаваща и нападателят бил обезвреден, а опитът за ликвидиране осуетен.
-->
62-годишният мъж е арестуван в полицейския арест за период до 24 часа, оръжието му е конфискувано. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 144, алинея 3 по отношение на чл.1 от Наказателен кодекс.

В различен случай от през вчерашния ден служители на реда от Тутракан предотвратиха опит за самоубийство на мъж от крайдунавския град. Вчера на тел.112 самотноживеещ 61-годишен мъж съобщил, че има намерение да постави завършек на живота си. Полицейски екип реагирал незабавно и се отзовал на адреса, където открил мъж с работещ циркуляр в ръка, ориентиран към шията и главата. Проявявайки предвидливост, служителите на реда неотложно изключили ел.захранването на уреда, с цел да преустановят работата му. Въпреки нанесените рани по черепа и кожата, животът на мъжа бил избавен. След оказана на място здравна помощ той бил превозен в болница в Русе, написа dir.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР