Служители на реда от Шесто РУ задържаха 23-годишен столичанин, разпространявал

...
Служители на реда от Шесто РУ задържаха 23-годишен столичанин, разпространявал
Коментари Харесай

Хванаха наркомани и дилъра им в Красна поляна

Служители на реда от Шесто районно управление (на МВР) задържаха 23-годишен столичанин, разпространявал опиати в региона на ж.к. " Красна поляна ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На 26 август в хода на спецоперация за противопоставяне на закононарушения с наркотични субстанции, чиновници на Шесто районно управление (на МВР) задържали двама младежи, директно след закупуване на опиати.

В резултата на своевременните оперативни дейности е открито, че двамата купили опиатите от 23-годишен, престъпно проявен мъж, който неотложно бил арестуван.

При задържането дилърът изхвърлил през прозореца на жилището полиетиленов плик с тревиста маса и електронна везна. В хода на последвалите обиски и претърсвания на адреса на арестувания, служителите на реда намерили иззели и полиетиленов плик с кристално вещество.

Резултатът от направената експертна информация посочил, че конфискуваните субстанции са марихуана с тегло 20.50 грама и амфетамин с тегло 20.09 грама.

След отчет на събраните материали в Софийска градска прокуратура арестуваният е притеглен като обвинен за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка " задържане под стража ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР