Служители на полицейското управление в Елена са задържали 23-годишен местен

...
Служители на полицейското управление в Елена са задържали 23-годишен местен
Коментари Харесай

Мъж от Елена обезобрази приятелката си с ножица

Служители на полицейското ръководство в Елена са задържали 23-годишен локален гражданин, нанесъл побой на приятелката си от ревнивост. Сигнал за случая е получен през вчерашния ден сутринта. Изпратеният на адреса полицейски екип открил, че същата заран в дома на пострадалата - 41-годишна узбекистанска гражданка, и арестувания е зародил скандал, който прераснал в сборичкване пред жилището.

С ножица били нанесени голям брой прободни рани в региона на главата на дамата. Тя е откарана във великотърновската болница и настанена за лекуване, без заплаха за живота. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Задържан за 24 часа е и 49-годишен мъж, отправял закани за ликвидиране към брачната половинка си в Стражица . Сигналът е подаден от 48-годишната брачна половинка на мъжа, която обяснила, че той е направил опит да я удари и отправял закани за ликвидиране.

Бързо произвеждане за закана за ликвидиране е стартирано и в Районното ръководство на полицията в Горна Оряховица. Снощи към 21:00 ч., жена на 44 години е алармирала, че мъжът, с който живеела на фамилни начала, се е прибрал и я е заплашил с ликвидиране. Мъжът не е открит на адреса.

От полицията припомниха, че през почивните дни във Велико Търново е арестувана 43-годишна жена, ранила с ръжен мъж на 52 години, след фамилен скандал.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР