Служители на американското разузнаване смятат, че руският президент Владимир Путин

...
Служители на американското разузнаване смятат, че руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

US разузнаването: Путин е заблуждаван от съветниците си за Украйна

Служители на американското разузнаване считат, че съветският президент Владимир Путин е бил заблуждаван от своите съветници за триумфите на съветските сили в Украйна , сподели представител на разузнаването на Съединени американски щати, представен от Асошиейтед прес.

Служителят, поискал да резервира анонимност, с цел да разяснява неотдавна разкрити данни на разузнаването, сподели, че Путин се е почувствал измамен от съветските военни и в този момент има трайно напрежение сред него и висши представители на защитата.

Служителят не даде детайлности върху какви данни се базира тази разследваща оценка.
                   
Американската разследваща общественост обаче е заключила, че Путин не е знаел, че армията употребява и губи наборни бойци в спора в Украйна. Разузнаването е открило също, че Путин не знае същинските мащаби, в които съветската стопанска система е наранена от икономическите наказания, наложени от Съединени американски щати и техните съдружници.               

Разузнавателните данни приказват за " явен срив в потока на точна информация " към Путин, и че съветниците му " се опасяват да му споделят истината ", сподели служителят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР