Първи предизборен дебат между кандидати за евродепутати в ефира на

...
Първи предизборен дебат между кандидати за евродепутати в ефира на
Коментари Харесай

Мястото на България в Европа и бъдещето на Съюза: Предизборен дебат между кандидати за евродепутати

Първи избирателен спор сред претенденти за евродепутати в ефира на БТВ. 

В конфликт на хрумвания и визии за мястото на България в Европа и бъдещето на Съюза говорят  от ГЕРБ-, Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от ПП-ДБ, Петър Волгин от, Румен Гечев от и Димитър Гърдев от Има Такъв Народ.

Социология и бъдеще 

Социологическите данни демонстрират, че гласоподавателите имат доверие в това, което сме постигнали в Брюксел, а то не е малко. Използвайки солидарната помощ на Европейски Съюз, успяхме да наваксаме изоставането на България. построява България -  увеличихме БТП, няколкократно се усили заплатата в страната. Европейското развиване на България е единственият метод да изпълним идеала на нашите възрожденци, сподели. 

Социологията дава забележителна разлика с, нашата задача е да преодолеем тази разлика. Досега демократичната общественост имаше единствено един евродепутат последните 5 години -аз, в този момент ще имаме четирима. Това демонстрира, че нашите цели за Европа са и упованията на българските жители, разяснява Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. 

Когато нещо не ти харесва, не се свиваш в ъгъла, а отиваш и го променяш, сподели Петър Волгин.

Гордеем се, че точно с министър председател на се подаде молбата за Европейски съюз, при министър председател на станахме членове на Европейски Съюз - поддържаме всички политики и начинания на Европейски Съюз, които са в интерес на България, заяви Румен Гечев.

За Има Такъв Народ социологията в никакъв случай не е познавала. В конкуренцията за Екологичен потенциал хората ще видят в нашето лице нови хрумвания. Смятаме, че Европа има бъдеще, само че тази Европа би трябвало да е по-ефективна, съобщи Димитър Гърдев. 

Икономика, приходи и еврозона

В която и страна еврото е разплащателна единица има по-високи приходи. При приемането на еврото ще има пакет закони - да вземем за пример закон против спекулата. Дезинформацията по тематиката е огромна. Няма да се изпълнят ужасните прогнози, че всичко ще се усили двойно, безапелационен бе представителят на ГЕРБ-.

Според претендента на би трябвало да забави влизането си в еврозоната - когато България не е на последно място по стопански индикатори. 

Европейският парламент няма роля дали и по кое време България ще влезе в еврозоната - това е работа напълно на българското държавно управление. Да не лъжем българските жители, разяснява представителят на ПП-ДБ. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР