Служител на болница в Италия не се явява на работа

...
Служител на болница в Италия не се явява на работа
Коментари Харесай

Служител взима заплата 15г. без да работи

Служител на болница в Италия не се явява на работа в продължение на 15 години, само че през това време получава цялостната си заплата от съвсем 650 000 Евро.

Според разнообразни италиански медии, разкрили случая, Салваторе Скумаче е почнал работа в болница Pugliese Ciaccio в град Катандзаро, Пулия, в южната част на страната през 2005 година

Той е арестуван и е разследван за машинация, изнудване и корист с власт, оповестява италианската осведомителна организация AНСА.

Шестима болнични чиновници, за които се твърди, че са пропуснали отсъствието на 66-годишния мъж, също са разследвани.

Арестите са резултат от дълготрайно следствие от страна на управляващите за отсъствия и хипотетична машинация в италианския обществен бранш.

Посоченият извършител е бил държавен чиновник, бил е назначен в болничното заведение през 2005 година и от тази година е спрял да върви на работа, съгласно полицейските следствия.

Обвинена е и член от управата на болничното заведение, че не е подала дисциплинарен отчет против него. След нейното пенсиониране, съгласно полицията, нейния заместител в никакъв случай не е забелязал отсъствието на служителя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР