Служебното правителство ще отчете днес дейността си през изминалите близо

...
Служебното правителство ще отчете днес дейността си през изминалите близо
Коментари Харесай

Служебният кабинет отчита 6 месеца дейност

Служебното държавно управление ще регистрира през днешния ден активността си през миналите близо шест месеца. Това ще стане навън съвещание, което стартира от 10:00 ч., оповестиха от пресслужбата на кабинета.

Служебният министър председател Гълъб Донев и министрите в кабинета ще показват резултатите от работата си от началото на мандата до сегашния миг. Отчетът ще бъде предаван в действително време на държавната страница в интернет www.government.bg
-->
Това е един дълъг интервал за битие на служебно държавно управление, сподели преди началото на постоянното държавно съвещание през вчерашния ден служебният министър-председател Гълъб Донев. Имаме какво да отчетем, неведнъж сме заявявали, че на първо място действаме, работим, отстояваме ползите на България, решаваме най-наболелите проблеми в обществото, уточни Донев. По думите му докладът ще бъде много кондензиран с обстоятелства, резултати, които демонстрират и най-добре могат да обрисуват активността на служебното държавно управление през тези съвсем шест месеца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР