Служебният вътрешен министър Бойко Рашков да докаже всичките си обвинения.

...
Служебният вътрешен министър Бойко Рашков да докаже всичките си обвинения.
Коментари Харесай

Томислав Дончев зове Рашков да докаже всичките си обвинения

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков да потвърди всичките си обвинявания. Това съобщи Томислав Дончев от ГЕРБ в ефира на бТВ във връзка изнесените данни за злоупотреби по градежа на Автомагистрала " Хемус ". 

" Едни 60 млн. лв. изтеглени на ръка ме навежда на мисълта за данъчни нарушавания. Това е сигнал, алена лампа, не е нещо, което е редно ", сподели Дончев. Той добави, че се надява службите да си свършат работата.
 Може ли на български - какво ще прави новата Агенция за научни проучвания и нововъведения? Може ли на български - какво ще прави новата Агенция за научни проучвания и нововъведения?
Facebook страница си е основала новоучредената Държавна организация за научни проучвания и нововъведения от 26-ти юли. Тя е учредена от предишния с...

В същото време той разяснява, че отпущането на средствата за Автомагистрала „ Хемус “ предплатено не е нещо извънредно даже при неналичието на план, защото той се изготвя от изпълнителя.  

„ Трябва явен отговор защо ще се употребяват тези 228 машини за гласоподаване, които се съхраняват в склада. Часове наред отговор нямаме. Ще вземат участие ли тези машини в изборния развой, сертифицирани ли са? В писмото на ЦИК споделят, че не знаят защо ще се употребяват тези машини “, сподели Томислав Дончев.  

По думите му в случай че тези машини в действителност са предопределени за избирателен развой в други страни, те не би трябвало да се съхраняват в склад на страната, който се охранява от полицията.  

Що се отнася до изборите, той съобщи: Не би трябвало да се прави коалиция непременно, тъй като тя е слаба.  
 Дончев: Възможно е ГЕРБ да ръководи. Труден отговор е с кого Дончев: Възможно е ГЕРБ да ръководи. Труден отговор е с кого
Времето трябваше да се употребява за имунизация. Лятото беше пропуснато. Беше изпусната опцията да се даде и персонален образец. В рамките...

Той добави, че ГЕРБ са подготвени да бъдат и съпротива в идващото Народно заседание. " Не виждам по какъв начин бихме могли да работим в коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ", сподели Томислав Дончев.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР