Служебният регионален министър да смени шефа на ДНСК Иван Несторов,

...
Служебният регионален министър да смени шефа на ДНСК Иван Несторов,
Коментари Харесай

Манолова поиска спиране на „Златен век“ и смяна на шефа на ДНСК

Служебният районен министър да смени шефа на ДНСК Иван Несторов, да постанови инспекция на градежа " Златен век " и да издаде решение за неговото прекъсване - за това упорстват от обединението " Изправи се! Мутри вън ".

Това заяви Мая Манолова в профила си във Facebook.

Прпомняме, че през вчерашния ден Върховният административен съд анулира решението за прекъсване на небостъргача " Златен век " в столичния квартал Лозенец.

От групировката считат, че Несторов има сериозен принос за " построяването на това безсрамие ", както и в тази ситуация с Алепу и като цяло в презастрояването по Черноморието и в София.

" Отговорността за този градеж е на депутатите от ГЕРБ поради законодателството им, на премиера Борисов, на някогашния районен министър Петя Аврамова, на столичния кмет Фандъкова ", разяснява Манолова.

По думите й, откакто това се случва на територията на столицата, е подмолно столичният кмет да стои безучастно.

Никола Вапцаров от Инициативен комитет " Лозенец " показва, че разрешителното за градеж е изтекло още през 2017 година

" Калинките " на ГЕРБ в Столична община се пробват да убедят столичани, че става дума за законово продължение на строителството, само че това не е по този начин. Нито един път ДНСК не издаде акт за прекъсване на строителството поради изтеклото позволение. Издаденият акт за краткотрайно прекъсване на строителството беше авансово жертван на крах в съда. " - добавя Вапцаров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР