Служебният премиер ген. Стефан Янев отговори в парламента на въпроса

...
Служебният премиер ген. Стефан Янев отговори в парламента на въпроса
Коментари Харесай

Ген. Янев каза ще остане ли премиер и на БСП

Служебният министър председател ген. Стефан Янев отговори в Народното събрание на въпроса ще остане ли министър-председател и в държавно управление на Българска социалистическа партия. Тази заран президентът Румен Радев връчи третия мандат за сформиране на кабинет на Българска социалистическа партия. Нинова го одобри с обещанието да направи всичко допустимо за съставянето на постоянен кабинет. Тя изясни, че имена на министри от служебната власт не престават да стоят на масата за договаряния. По-късно разпрати предложения до Има Такъв Народ, Демократична България и „ Изправи се БГ! Ние идваме ” за диалози.

" Парламентарно показаните партии доста добре знаят каква е тяхната отговорност, по какъв начин се водят договаряния и по какъв начин се сформира държавно управление. ", разяснява служебният министър председателят Стефан Янев след присъединяване си в петъчния парламентарен надзор.

На въпроса би ли взел участие в държавно управление, излъчено с мандат на Българска социалистическа партия, Янев отговори: „ Нека да оставим партиите да си свършат работата, парламентарно показаните партии доста добре знаят каква е тяхната отговорност, по какъв начин се водят договаряния и по какъв начин се сформира държавно управление. "

" Нека те да си намерят подобаващите салда и когато стигне въпросът да се приказва с конкретика и с съответни персони, дано те да си проведат тези диалози ”, добави Янев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР