Служебният министър на туризма Стела Балтова заяви, че очаква един

...
Служебният министър на туризма Стела Балтова заяви, че очаква един
Коментари Харесай

Стела Балтова: Зимният сезон стартира без зелен сертификат

Служебният министър на туризма Стела Балтова съобщи, че чака един забавен зимен сезон, само че по последните изследвания 74% от българските жители смятат, че изискванията на зимен туризъм са отлични. Има редица условия, които са свързани с пандемията, което значи, че ще би трябвало да съблюдаваме изисквканията, сподели тя пред Нова телевизия.

По думите ѝ не е наложително потреблението на зелен документ в хотелите, само че е належащо хората да имат подобен, с цел да употребяват всичко в хотела. Стартираме зимния сезон без условие на зелен документ за ски зоните и лифтовете, посочи Балтова. 
 Министър Балтова показа здравния протокол за зимните курорти в идния сезон Министър Балтова показа здравния протокол за зимните курорти в идния сезон
На онлайн среща с представители на зимните ски курорти в България министърът на туризма Стела Балтова показа квалифицирания Здравен про...

От Англия и Русия ще има туристи в нашите зимни курорти. Банско ги чака и се надявам, че ще имаме един отличен зимен сезон. Нашите курорти са подготвени, безапелационна бе Балтова. 

Към момента няма да има хотели за карантинирани. 

Стела Балтова чака да има и повече мобилни пунктове за имунизация в зимните курорти. Зимните ни курорти са подготвени, ограниченията за сигурност са налице и здравният протокол е отделено внимание, че ще бъдат създавани корирдори, по които ще се движат туристите към ски лифтовете. изясни Балтова. 

Тя се надява да има прекрасен сняг в зимните курорти.
 Министър Балтова: Сигурността на туристите отново да е преди всичко за зимния сезон Министър Балтова: Сигурността на туристите отново да е преди всичко за зимния сезон
В навечерието на идния зимен сезон е значимо още веднъж да си напомним, че преди всичко би трябвало да сложим сигурността на туристите,...

Стела Балтова регистрира, че към 40% от бизнеса има зелен документ, което не е по никакъв начин зле. Представят се регулярно и антигенни проби. 

Служебният туристически министър е удовлетворена, че хотелиерите и заведенията за хранене работят интензивно и съблюдават ограниченията, с цел да привлекат повече туристи. Проверките за спазването на ограниченията ще зачестят в зимните курорти, като Министерство на туризма също ще бъде на фронта, с цел да оказва помощ.

Балтова се надява да не се стигне до локдаун, който да постави завършек на зимния сезон. Надявам се да преодолеем високия % на заболеваемост, с цел да имаме един доста прекрасен зимен сезон, акцентира Балтова. 

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР