Служебният министър на туризма Илин Димитров прие поста от Христо

...
Служебният министър на туризма Илин Димитров прие поста от Христо
Коментари Харесай

Илин Димитров заяви, че наследява добре министерство с ясни политики


Служебният министър на туризма Илин Димитров одобри поста от Христо Проданов. Проданов благодари на екипа си и изрази удовлетворение, че в държавното ръководство на туризма ще има последователност в лицето на досегашния ръководител на Комисията по туризъм в Народното събрание Илин Димитров. Той подари на наследника си икона на свети Георги Победоносец – знак на многото победи, които предстоят в туризма.

Христо Проданов заяви: " Тъй ние до момента бяхме съдружни сътрудници, това е едно извънредно значимо нещо за мен, тъй като това, което сме записали в съдружното съглашение, може да продължи да се реализира. "

Служебният министър на туризма Илин Димитров заяви, че наследява подредено, добре работещо министерство с ясни политики, визия и цели, където си проличава че са положени големи старания. Той изброи целите в работата си:

" Това, което би могло да направи това служебно държавно управление, е да продължи хубавите начинания, да поработи върху неотложните задания - като администрирането на мярката за 40 лева за чужденец, да продължи с политиката за опция на осъществяване на туристическата ни услуга в изискванията на Covid, тъй като и това е доста значим миг, и не на последно място - да засилим също и оценката на категоризациите ".

Източник: БНР

Снимка: Мила Младенова, БНР
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР