Служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов прие държавния печат от

...
Служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов прие държавния печат от
Коментари Харесай

Янаки Стоилов прие държавния печат от Десислава Ахладова

Служебният министър на правораздаването Янаки Стоилов одобри държавния щемпел от своята предшественичка на поста Десислава Ахладова. 

" Обществото значително свързва правораздаване със правдивост, макар, че министерството не прави правораздавателна активност. Очакванията на жителите са доста огромни ", каза министър Стоилов след церемонията.

" За този къс интервал, упованията към мен, като представител на кабинета, са още по-големи, тъй като постоянно хората считат, че без значение от времето, с което разполага едно служебно държавно управление, то би трябвало да направи освен това, с цел да взема решение проблемите ", добави министърът и очерта няколко групи задания, които стоят на дневен ред. Сред тях той уточни подобряването на администрирането на ръководените от министерството действия в полза на жителите, открояването на проблематичните области в изпълняваните от ведомството функционалности и правенето на оценка на въздействието от използването на избрани закони.

За почналата полемика за профилираното правораздаване министърът сподели:  " Смятам, че би трябвало изчерпателен обзор на тази към десетгодишна активност и основно на нейните резултати ", сподели той.

Десислава Ахладова благодари на екипа на министерството за взаимната работа и им пожела да не престават да отстояват професионализма си. Тя пожела триумф на новия министър.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР