Служебният министър на образованието проф. Сашо Пенов удари първия звънец

...
Служебният министър на образованието проф. Сашо Пенов удари първия звънец
Коментари Харесай

Министърът и Херо Мустафа удариха първия звънец в 18-о СУ

Служебният министър на образованието проф. Сашо Пенов удари първия звънец в едно от най-хубавите учебни заведения в София – 18-о СУ „ Уилям Гладстон ” в компанията на няколко посланици, измежду които и Херо Мустафа.



Честит празник и нова образователна година на актуалните и на някогашните възпитаници. Нека всички си спомняме с положително тези времена, когато ние сме били възпитаници и да пожелаем и добродетели на младежите, на които това е първи образователен ден през тази образователна година.



С тези думи просветителният министър откри новата образователна година в най-голямото столично школо.

Той изясни, че за всяко учебно заведение самостоятелно ще се преценя каква финансова помощ за отоплителния сезон да получи.



Министърът изясни, че оптималната цел, към която се стремят, е присъствено образование. „ Да забравим отдалечената форма на образование и единствено при изключителни условия да се търси най-хубавата форма, която би съдействала за по-добро обучение на нашите деца ”, безапелационен бе проф. Пенов.



По думите му още през днешния ден ще посети карловските села, които пострадаха при наводненията.



„ Ще се стартира присъствено образователен развой, конкретизирана е транспортната скица и на място ще забележим по какъв начин ще се продължи по-нататък ”, акцентира той.



Снимки: Агнес Методиева, Lupa.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР