Службата за вътрешна сигурност в Дания определи свързания с пандемията

...
Службата за вътрешна сигурност в Дания определи свързания с пандемията
Коментари Харесай

Откриха нова сериозна опасност от ковид! Кой поема удара

Службата за вътрешна сигурност в Дания дефинира обвързвания с пандемията "антиправителствен екстремизъм " като сериозна опасност. Агенцията разгласи в годишната си оценка, че въпреки този тип екстремизъм да не е "значителна движеща мощ за терористичната опасност " в страната, той прави обстановката "по-сложна ".

Според тях опасността, която води до потребление на принуждение против определени представители, се е появила по отношение на пандемията от COVID-19.

Майкъл Хаман, началник на Центъра за разбор на тероризма, който проучва опасността от тероризъм против Дания и датските ползи в чужбина, сподели, че по-голямата част от случаите, когато управляващите са били мощно подложени на критика за тяхното справяне с пандемията, са се развивали спокойно.

Хаман цитира обаче образци, когато сходна рецензия е била изразена посредством "заплахи и заплашване " в Дания, до момента в който в чужбина има образци за "планиране или осъществяване на действителни насилствени дейности ". Той посочи, че опасността от антиправителствен екстремизъм е "ограничена по равнище ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР