Слуховете за смъртта на лидера на Либерално-демократичната партия на Русия

...
Слуховете за смъртта на лидера на Либерално-демократичната партия на Русия
Коментари Харесай

Кремъл опроверга новини за смъртта на Жириновски

Слуховете за гибелта на водача на Либерално-демократичната партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски са неетични, политикът е жив, в тежко положение е, само че е под лекарски надзор, съобщи прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков пред публицисти във връзка появили се информации, че Жириновски е умрял.

Като подправена дефинираха новината преди този момент и от партията на политика.

" Слава богу, Владимир Волфович е жив, той е все по този начин в болница, в тежко положение, само че под контрола на лекарите ", съобщи Песков.

Председателят на съветската Дума Вячеслав Володин също опроверга редицата медийни изявления. По думите му на 25 март на Жириновски са направени проучвания и лекарите не престават да се борят за оздравяването му, написа ТАСС. Според ЛДПР положението на водача им е устойчиво.

На 9 февруари пресслужбата на съветското здравно министерство заяви, че 75-годишният Жириновски е в болница поради диагностицирането му с Covid-19. Според данните на ведомството политикът е бил приет в болница на 2 февруари. На 11 март бе оповестено, че Жириновски е подложен в медикаментозна кома, с цел да се поддържа организмът му.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР