Слуховете за скритата вражда между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл

...
Слуховете за скритата вражда между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Хари разкри истината: Защо Меган и Кейт не се дишат

Слуховете за скритата омраза сред Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не престават да вълнуват почитателите на двете кралски двойки.

В записките си принц Хари разкрива един любопитен, само че противен подробност от връзките сред двете дами. Той счита, че Кейт не харесва Меган, тъй като е получила доста внимание по време на годежа си с Хари.
 
                             

Принцът твърди, че Мидълтън е ревнувала от известността на Маркъл, тъй като преди този момент Кейт е била привикнала да бъде основната " звезда " в двореца.
 
                             

Всичко почнало, поради един аксесоар. Меган помолила Кейт за гланца й за устни. Мидълтън я погледнала ненадейно и насилствено протегнала ръка към чантата си. Когато Меган почнала да поставя гланца, Кейт направила толкоз мощна мимика, че тя не останала незабелязана нито от пресата, нито от принц Хари, написа " Стандарт ".

Според Хари демонстрираното омерзение било поради обстоятелството, че гланцът за устни е за персонално прилагане... Но това била единствено една от аргументите. Другата е, че Кейт толкоз не харесвала Меган, че всеки контакт с нея карало принцесата да се усеща зле.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР