Слуховете, че отношенията между евродепутатката Елена Йончева и бащата на

...
Слуховете, че отношенията между евродепутатката Елена Йончева и бащата на
Коментари Харесай

Бившият мъж на Елена Йончева още върти фирмите й

Слуховете, че връзките сред евродепутатката Елена Йончева и бащата на детето й Пламен Тодоров са завършили дефинитивно, са на път да се окажат погрешни. Двамата не разделят един покрив, само че са обвързани с обща бизнес активност, написа „ Галерия “.

Оказва се, че архитектът Тодоров се води шеф на компаниите на Йончева. Като евродепутат, журналистката няма право да прави каквато и да е фирмена активност или да получават пари от частния бранш. Може обаче да се води притежател. Вероятно тъкмо поради това като шеф и на двете дейни компании на Йончева е записан Пламен Тодоров. Според инспекция на „ Галерия “ той още заема тази служба, нищо, че двамата от дълго време към този момент не са двойка.

По всяка възможност въпросните компании не развиват никаква активност сега и надали са мотив да се допуска че двамата възнамеряват да се съберат още веднъж.

Навремето Елена и Пламен вършат опити да въртят бизнес с шоколад. През 2015-а  основават компания, чиято активност е точно произвеждане и търговия с кафе и шоколадови произведения. През първите няколко години записват и относително положителни чисти доходи в порядъка на 50 000 лева През 2019-а когато Йончева е определена за евродепутат търговията остава на назад във времето и компанията регистрира едвам 2000 лева за година.

И до момента в който в бизнес проект двамата имат някакви допирни точки, то възможностите да живеят още веднъж дружно са нулеви. Повече от година Пламен има връзка с младата си колежка Виктория, поради което Йончева сензитивно е лимитирала срещите на петгодишния си наследник с татко му. Малкият Теодор живее с майка си в Брюксел.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР