Случва се нещо безпрецедентно. Прокуратура взе в свои ръце вътрешнопартийния

...
Случва се нещо безпрецедентно. Прокуратура взе в свои ръце вътрешнопартийния
Коментари Харесай

Нинова побесня! Тежки думи към държавата

" Случва се нещо невиждано. Прокуратура взе в свои ръце вътрешнопартийния прелом в Българска социалистическа партия. Тя не е инструмент за правораздаване и правдивост, а е бухалка за неуместните. Тя е частна прокуратура на задкулисието ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в централата на партията на ул. " Позитано " 20.

Свършиха ли дрогираните водачи и нарушителите, които изнасилват възрастни дами по селата, наркотрафикантите и нагласените публични поръчки, та се заехте с вътрешнопартийните въпроси в Българска социалистическа партия, попита риторично тя.
-->
" Кирил Добрев участва на съвещания на Националния съвет, изрича се два пъти и в този момент жали, че не е позволен до Националния съвет. Да приказваш на партийно заседание се оказа закононарушение. Преписки за нарушители стоят с години на прокурорските бюра, а това нещо е задвижено в границите на месец. Цялата машина е включена против Българска социалистическа партия. Пет години Борисов си отглеждаше вътрешна съпротива и я хранеше. След това служебният кабинет уволни всички хора на Българска социалистическа партия ", изясни водачът на Българска социалистическа партия.

" Няма да дава на прокуратура и един лист от партийни събрания. Да се снабдят със правосъдна заповед за претършуване и изземване. Чакам ги на " Позитано ". Няма да се явим на разпити тримата. Да дойдат и да ни отведат наложително на разпит, чакаме ги, не се укриваме. Ще сигнализираме всички вероятни български и европейски институции. Партията няма да влезе в задкулисието, каквото и да вършат и какъвто напън да ни оказват ", настоя Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР