Словесната престрелка лидер на ГЕРБ – президент продължава навръх празника

...
Словесната престрелка лидер на ГЕРБ – президент продължава навръх празника
Коментари Харесай

Борисов с откос по Радев: Новият гл. прокурор може да те потърси

Словесната престрелка водач на ГЕРБ – президент продължава точно на празника на българското Съединение. Бойко Борисов изстреля от Пловдив нов откос по Румен Радев.

" Очаквахме, че най-малко на днешния ден, този, който по Конституция е предназначен да потушава острия спор на политическите партии – тъй като това е смисълът на  демокрацията, задачата на президентската институция, ще успее да потуши неразбирателствата ", разяснява Бойко Борисов, отговаряйки на Радев. По-рано през днешния ден в Раковски президентът съобщи: „ Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред идващия основен прокурор ”. Така разяснява обвиняванията, които рано сутринта Борисов насочи към него. „ Днес страната ни е разграничена от този, който е предназначен да пази нейното единение. Обединителят на нацията я потопи в ненавист, неустановеност и безпорядък ”, написа във Facebook водачът на ГЕРБ.

„ Днес президентът Радев споделя, че най-важните ми думи щели да бъдат пред новия основен прокурор. Откъде знаеш кой ще е новият основен прокурор? Кой ще е той и за какво тъкмо моите думи. За твоите думи да попитат - за торбичките на Пламен Узунов. Може първо този нов основен прокурор тях да попита. Или за всичките ти там далавери на твоя кръг ”, уточни Борисов.

" Имали сме такива президенти като доктор Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов, Плевнелиев, които са успявали да понижат напрежението, да вършат срещи и най-после да излезе страната от рецесията. Защото през днешния ден – когато сме в Пловдив – всички помним историята. Кой е бил срещу Съединението на България и кои имат полза България да е толкоз безпомощна ", сподели още Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР