Сливен. На церемония днес в сградата на Областната дирекция на

...
Сливен. На церемония днес в сградата на Областната дирекция на
Коментари Харесай

Старши комисар Димитър Величков награди петима ученици от ППМГ „Добри Чинтулов”-Сливен за проявен героизъм

Сливен. На гала през днешния ден в постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен старши комисар Димитър Величков връчи благодарствени плакети на Андрей Аандреев, Виктор Иванов, Толга Назифов, Георги Господинов и Добромир Минков, които с помощта на своята храброст и бърза реакция съумяха да предотвратят закононарушение, оповестиха от пресцентъра на полицията в Сливен.

В края на предходната седмица петимата без съмнение потеглят след причинител на обир и съумяват да оказват помощ на 68-годишнна жена.

Тяхната постъпка е образец за младежите, сподели шефът на Областната дирекция по време на церемонията. Той изясни, че с помощта на тяхното подпомагане и положителната работа на криминалистите на РУ-Сливен причинителят е арестуван.

„ Изказвам признателност на тези смели момчета, които не са се поколебали да реагират и да оказват помощ на човек в неволя. Искам да благодаря и на техните родители, че са отгледали почтени хора, образец за подражателство ”, сподели още старши комисар Величков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР