Сливен. Донеси бутилка-вземи книга“ е насловът на доброволческа инициатива, която

...
Сливен. Донеси бутилка-вземи книга“ е насловът на доброволческа инициатива, която
Коментари Харесай

В Сливен ще раздават книги срещу смачкани пластмасови бутилки

Сливен. „ Донеси бутилка-вземи книга “ е насловът на доброволческа самодейност, която се организира в Сливен на 1 май. Срещу най-малко 2 кг смачкани пластмасови бутилки незабавно ще получите книга по време на идното събитие на съдружие Юнайтед Фючър,подкрепено от групата на Доброволците на Сливен, което цели да насърчи преработването на пластмаса.
Всеки човек има право на една книга. Семейства ще имат право на най-много 2 книги против най-малко 4 кг смачкани бутилки. Ограничението се слага, с цел да могат повече хора да се възползват и да получат безвъзмездна книга.
Мястото на осъществяване на събитието е на детската площадка в кв. Ново село зад Ромпетрол, в интервала от 11:00 до 13:00 часа.
„ Не всички книги са чисто нови. Има чисто нови книги обезпечени от издателство „ Изток-Запад “, както и по-стари книги обезпечени от частни лица. Раздаваето ще е на инцидентен принцип “, показват уредниците.
*Книгите са в стеснен тираж. Възможно е тяхното привършване преди формалния завършек на акцията.
Книги ще се дават против посоченото количество празни пластмасови бутилки, само че има и доста други пластмаси и типове боклуци, които можете да предавате при нас.
Пълен лист на нещата можете да намерите на:
https://goldkeeper.wixsite.com/unitedfuturengo/about-1
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР