Следвайки минималистичната естетика, която доминира в дизайнерските колекции през последните

...
Следвайки минималистичната естетика, която доминира в дизайнерските колекции през последните
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи с раираната риза, която измества вниманието от бялата тази есен

Следвайки минималистичната хармония, която господства в дизайнерските сбирки през последните няколко сезона, it девойките не останаха безразлични към елегантната прелест на раираната риза (особено в композиция от бяло и синьо), взета назаем от момчетата. Дотолкова, че е на път да измести вниманието ни от безконечната класика – бялата риза. Видяхме я и измежду street style вдъхновенията от последните Седмици на модата, тъй като тя е съвършена за.
               

 България изпраща на Украйна зимно облекло за армията 12 окт 2022 | Правителствената осведомителна работа разгласи през днешния ден, че Министерският съвет е взел решение за даване...
Въпреки че има безчет способи да носим раираната риза, този сезон инфлуенсърите я носят както с пуловер и мини пола но колежанския preppy жанр, по този начин и повърхностно разкопчана върху бял топ и съчетана с карго панталон или скъсани дънки. И въпреки всичко има нещо доста изискан в комбинирането й точно с плисирана пола и мокасини.
               

Ризата можем да носим и с костюм, без значение дали той е в неутрални или ярки тонове, или също е в класическото райе на бяло и мрачно синьо. Съчетанието с блейзър, дънки и боти на ток пък незабавно ни припомня за стила на, които и тази есен има с какво да ни вдъхновят за стайлинга ни.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР