Следващият турнир за Суперкупата на Испания отново породи сериозно напрежение.

...
Следващият турнир за Суперкупата на Испания отново породи сериозно напрежение.
Коментари Харесай

Отново напрежение около следващото издание на Суперкупата на Испания

Следващият шампионат за Суперкупата на Испания още веднъж породи съществено напрежение. Ясно е, че ще има смяна във формата и в него ще вземат участие четири отбора, само че не е известно на какъв принцип ще бъдат определяни те, нито пък датите на осъществяване на срещите.

Първоначално проектите бяха трите борби в конкуренцията да се проведат преди началото на сезона. Датите бяха планувани за 9 и 13 август, само че това може да съвпадне с възможното испанско присъединяване за Суперкупата на Европа. А и в последна сметка грандовете от Примера дивисион не са съгласни на толкоз ранен старт на сезона.

Това може да прати конкуренцията през януари. Все още се обмислят разновидностите дали отново дуелите да се играят отвън Испания, както беше този сезон, когато хазаин на срещата беше мароканският град Танжер. Вероятно е тази процедура да продължи.

Изникват обаче особености към критерия за избиране на участниците. До 29 април всички тези елементи би трябвало да бъдат изчистени, с цел да се гласоподава окончателният формат на шампионата.
 Барселона завоюва Суперкупата на Испания след победа над Севиля с 2:1
Барса сграбчи Суперкупата на Испания след поврат против Севиля

Усман Дембеле донесе трофея с гол - красавец, финалът се игра в Мароко
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР