Следващите, които ще проверим, са Министерски съвет. Това заяви председателката

...
Следващите, които ще проверим, са Министерски съвет. Това заяви председателката
Коментари Харесай

Манолова влиза и в Министерски съвет

Следващите, които ще проверим, са Министерски съвет. Това съобщи председателката на Комисията по инспекция на ръководството през последните 10 години Мая Манолова, водач на ПГ на „ Изправи се! Мутри вън ”. Вчера тя и депутати от комисията по проверката отидоха в Булгартрансгаз, с цел да си изискат персонално отказаните от сдружението документи. С Манолова бяха Явор Божанков от Българска социалистическа партия, Георги Георгиев от „ ИТН “, Калоян Янков от „ Демократична България “ и Андрей Вълчев от „ Изправи се! Мутри вън! “.

Посещението провокира гневна реакция от страна на ГЕРБ и енергийния министър в оставка Теменужка Петкова, които нарекоха акцията „ енергиен Костинброд ” и желаеха оставката на Манолова като началник на комисията.

„ От сдружението споделиха, че не са в положение да показват документите в електронен тип, а в книжен вид. Това не е обикновено в 21 век “, Манолова и заяви, че от Булгартрансгаз споделили, че желаните документи са 150 000 страници, а след това Петкова декларирала, че става въпрос за 800 000 листа.

„ Нашето посещаване бе, с цел да изразим нашето желание да си свършим работата. Имаме планове да посещаваме и институции “, сподели още Манолова пред бТВ. Тя изрично съобщи, че е определена от Народното събрание и ГЕРБ не може да й желае оставката.

„ Партньори сме с „ ИТН “. Работим в тясна връзка с тяхната партия, както и с „ Демократична България “. Но би трябвало да попитате Слави Трифонов дали има планове да реализира държавно управление щом получи мандат. ”, сподели Манолова във връзка с съставянето на кабинет. И добави: „ Ние сме подготвени и да го подкрепим и за служебно държавно управление и нови избори. “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР