Следващите 20 дни забавете темповете, ако искате да не загубите

...
Следващите 20 дни забавете темповете, ако искате да не загубите
Коментари Харесай

Меркурий стана ретрограден, много губят, но някой печели

Следващите 20 дни забавете темповете, в случай че желаете да не загубите другари и пари Какво е неразрешено да вършим до 4 февруари и какво е наложително
 

Имате ли грандиозни проекти за нови планове, които нямате самообладание да осъществите? Очаквате ли позвъняване за по- доходна работа? Оглеждате ли уеб страниците за телефони, коли и жилища? Планирате ли отмора на обичано място през зимата? Отложете тези фантазии за след 3 февруари, тъй като от през днешния ден Меркурий е назадничав. Това не значи, че безусловно в този интервал всичко ще ви върви изкривено. Но е несъмнено, че какво и да извършите от тези неща, ще се случва доста по-бавно от предстоящото, с доста кахъри и с разноски, които значително е разграничават от плануваните.

Меркурий, въпреки да не е най-силната планета, работи директно върху най- центото на индивида - мозъка. Забавя интелекта, разсейва съзнанието. Намалената умствена интензивност постоянно става жертва на измами и провокации, кавги и неразбории. Планетата влияе и върху връзките, по тази причина рисковете при работа с документи, сделки, настоятелен пътувания и ваканционни пътешествия са доста огромни. Доказано във времето е, че в този интервал техниката се чупи най-бързо, полетите се забавят, резервациите се объркват, а покупко-продажбите се провалят.

Финансовите вреди по време на ретроградността ще бъдат по-големи от нормалното. Защото на заден ход са още две планети. До 29 януари ще е обърната посоката на Венера, която с изключение на прочувствените въпроси, директно отражение има и по финансовите. До 18 янури назадничав продължава да е и Уран, което допуска да сте извънредно деликатни с сътрудниците, спорове и раздори може да зародят и по най-маловажнитеми.

Какво не би трябвало да планирате до началото на фавруари

Търсенето на рябота би трябвало да отложите за февруари. Деловите договаряния би трябвало да се сведат до най-малко, както и съвещанията. Рисковано е през този интервал да се вкарвате тъжби в съда или давате напразни обещания на другари, свързани с пари.

Ограничете пътуванията и имйте едно мислено, че неприятни изненади може да има когато и да е.

Не влизайте в спорове, тъй като те могат да имат непредвидени неприятни последствия. Внимавайте какво говорите, тъй като думите могат да бъдат употребявани против вас. Избягвайте борбите и се стремете към компромис и с най-големите врагове.

Не теглете огромни заеми, не купувайте цифрова техника, допустимо е да е дефектна. Сделка с коли може да се окаже много неизгодна за вас - и като цена, и като качество.

Какво би трябвало да се прави по време на ретроградния Меркурий?

Искате ли да се сте от дребното хора, които излизат от този интервал по-силни и готови за идващия? Тогава не изпадайте в меланхолия и суеверия, а използвайте пълноценно момента.

Направете си стратегически проект. Анализирайте живота си, най-много с това, което се занимавате. Разположението на планетите е изключително уместно, с цел да посегнете към брадясали проблеми, които до момента по този начин и не намерихте време да им обърнете внимание. Е, в този момент на мира може да ги решите. Това ще ви сътвори възприятие на спомагателна убеденост в себе си.

Време е да подредите връзките освен в работата, само че най-много у дома. Изхвърлете старите облекла, отървете се от ненужните документи. Погледнете тази част от вкъщи, която е най-разхвърляна и до момента сте я подминавали. Седнете на компютъра и почистете пощата от всевъзможните никому ненужни файлове. Прегледайте профила си и вижте кое е ненужно, надникнете в фотосите и вижте кои ви носят повече горест в сравнение с наслада. Освободете се от тях.

Почистете ненужните контакти в телефона. Ако обаче стигнете до име, с което от дълго време изкате да възобновите връзките, това е точното време. Меркурий ще ви даде следващ късмет за това.

Не стадайте, че покачването или новата работа се отсрочва. Сега е златното време да поосвежите знанията си. Прочетете си работните бележки, които даже сте не запомнили от страсти и работа в последните месеци, започнете даже най-елементария онлайн курс за езика, който от дълго време желаете да научите.

Не се крийте по домовете поради пандемията, а използвайте повече време да мислите по какъв начин да извършите живота си по-здравословен. Периодът е подобаващ за лекуване на дълго отлагано заболяване или за проучвания, който от години не смеете да си пуснете.

Най-важното е да прекарвате повече време уединено със себе си

Правете проекти за бъдещето, само че и се грижете за личния си комфорт в сегашното. Наблегнете на дишането, на дребните извършения, които си връщат силите за деня. Вечерно време не заспивайте пред тв приемника. Помислете си за грешките, които знаете, че ви пречат и желаете от дълго време да поправите. И не обвинявайте ретроградния Меркурей за неуспехите си. Това е време, което се дава, с цел да си създадем проект по какъв начин в никакъв случай повече да не ги повтаряме.

Така че, след 5 месеца - на 10 май, когато Меркурий тръгне още веднъж обратно, да ни е доста по-леко.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР