“Следващата седмица ако няма правителство, няма да има бюджет, изтъкна

...
“Следващата седмица ако няма правителство, няма да има бюджет, изтъкна
Коментари Харесай

Борисов: Конституционно правителство също е вариант frognews.bg

“Следващата седмица в случай че няма държавно управление, няма да има бюджет ", посочи Борисов и изрично се разгласи срещу разглеждането на план-сметка без изрично болшинство, което да носи отговорност. 

 

“Докато си играем на войни, страната отива в канала. Защо би трябвало отговорността да е единствено наша? Тя е на всички. Работим върху първия мандат. Оптимист съм ”, добави водачът на ГЕРБ и съобщи, че Мария Габриел е индивидът, който има всички права, дадени от групата, да договаря, да работи и да взема решения. 

 

Борисов разяснява и абсурда с Иван Гешев и разрива в връзките сред основния прокурор и неговия заместител Борислав Сарафов. Шефът на Националната следствена работа насочи остри обвинявания към Гешев като съобщи, че основният прокурор е записвал свои сътрудници. Самият Гешев не отхвърли тези изказвания и даде обещание в идващите дни доста неща да станат ясни. 

 

“Да изнасяш записи не е красиво. Не съм записвал в никакъв случай човек в живота си - това е уронващо достолепието на оня, който го прави. Няма никаква персонална офанзива по отношение на Иван Гешев. Никога името ми или аз няма да станат пленник на каквото и да било. Не съм обезпокоен. Говорих с Гешев два пъти след атентата. Преди това нямам спомен да се е случвало. Не съм предложил посланически постове в никакъв случай. Президентът Радев поставя последният автограф ”, разяснява Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР