Следсватбената фотосесия на младоженци от Пловдив, направена по трасето на

...
Следсватбената фотосесия на младоженци от Пловдив, направена по трасето на
Коментари Харесай

Нетрадиционна сватбена фотосесия в заснежените Родопи


Следсватбената фотосесия на младоженци от Пловдив, направена по трасето на родопската теснолинейка, притегли вниманието на хиляди хора в обществените мрежи.

„ Идеята ми за тази фотосесия се роди преди две години. Трябваше да намеря младоженци, които са подготвени да се снимат на студа, да напаснем графиците и, несъмнено, да има сняг “, споделя фотографът Андро Дюлгерян.

В началото на снимачния ден температурата е минус 10, много по-студено от 3 юли 2021 година, когато е самата женитба на здравната сестра Ани и притежателят на заведение Атанас.

„ Доста адреналин имаше. Времето бе смразяващо “, признава Ани, която се среща с бъдещия си брачен партньор преди 12 години, когато е едвам на 16.

„ Запознахме се на футболен мач. Беше си обич от пръв взор “, споделя Атанас.

Андро Дюлгерян разяснява, че са преследвали влака по трасето, следейки разписанието, с цел да създадат фрагменти на разнообразни места.

„ Трябваше да действаме доста бързо, някои от продуктите даже си променяха консистенцията “, добавя гримьорката Деси Димитрова.

Всички фотоси край родопската теснолинейка, както и други екзотични фотосесии на Андро Дюлгерян, направени на връх Мусала и Райското пръскало, можете да видите тук:


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР