Следобед вчера кметът на село Добровница подал сигнал в МВР-Пазарджик

...
Следобед вчера кметът на село Добровница подал сигнал в МВР-Пазарджик
Коментари Харесай

Заловиха 10 нелегални афганистанци в пазарджишко село

Следобед през вчерашния ден кметът на село Добровница подал сигнал в МВР-Пазарджик за видяни двама непознати на една от улиците в селото. Малко по-късно жена съобщила, че видяла няколко мъже да се придвижват от покрайнините към центъра на Добровница.
Незабавно са изпратени униформени, които открили и задържали 10 души, двама от които малолетни. Всичките са били без документи и по първични данни от Афганистан.
Още същия ден са извозени до София в центъра за нелегално пребиваващи в Бусманци, като преди този момент са оборудвани с всички нужни защитни средства – маски, шлемове и ръкавици.
По-късно благодарение на Спешна помощ и болничното заведение в Пазарджик транспортните средства, с които са били превозени до София, са подробно дезинфекцирани Предстои чиновници от дирекциите „ Миграция “ и „ Гранична полиция “ да откриват по какъв начин чужденците са влезнали в страната и са достигнали да Добровница, заяви за „ Виделина “ представителят на Министерство на вътрешните работи – Пазарджик Мирослав Стоянов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР