Следобед Луната образува квадрат с Венера, което пряко влияе на

...
Следобед Луната образува квадрат с Венера, което пряко влияе на
Коментари Харесай

Везни, обърнете внимание на любимия. Позитивен ден за Рибите

Следобед Луната образува квадрат с Венера, което директно въздейства на настроението ни. Вътрешно отчаяние и възприятие на незадоволеност не ни разрешават да се насладим на хубавите моменти. По-добре е да избягвате значими диалози, защото те сигурно няма да имат позитивен резултат. По-късно Луната има съвпад със Сатурн, засилвайки мрачността, интроверсията и скептицизма. Не би трябвало да позволявате на разочарованието да надделее.

Овен – Добре е през днешния ден да подредите мислите си за всичко, което желаете да вършиме, и да не оставяте нищо за последния миг. Любовта ви може да срещне компликации, само че желаете да внесете малко прохлада и напъните ви ще дадат плод.

Телец – Благоприятен уикенд, с цел да се обновите и да извършите дребна смяна в дома си. В любовта бъдете деликатни, тъй като вашите предубеждения могат да ви попречат. Отървете се от тях, с цел да можете да изживеете всичко, което животът ще ви предложи.

Близнаци – Елиминирайте колкото можете повече напрежението, който непрекъснато ви превзема, и се уверете, че се отпускате с вашите скъпи другари и семейство, които ви схващат и ви карат да се чувствате добре.

Рак – Днес вие ще разгледате доста въпроси с огромна съвестност и ще се стремите да поставите в ред доста неща. С вярното обмисляне доста бързо ще постигнете стремежи резултат. Нерешените проблеми постепенно стартират да се вземат решение и вие се чувствате по-добре.

Лъв – Няма да пестите старания и жертвоготовност и ще изпълнявате изчерпателно отговорностите си, с цел да постигнете това, което сте си наумили, само че не подценявайте свободното си време и отдих през уикенда.

Дева – Този уикенд силата на намаляващата Луна балансира страстите ви и може да се случи нещо, което да внесе глътка пресен въздух в живота ви. В любовта оставете паниките си настрани, тъй като те нямат значимостта, която им придавате.

Везни – Не позволявайте на връзката ви да стане жертва на проблеми, които идват от други области на живота ви. Успокойте се и се забавлявайте добре с колегата си, не оставяйте стресът да ви скапва настроението.

Скорпион – Чувствате, че би трябвало да се борите за това, което желаете и смятате, че би трябвало да бъдете по-решителни и безапелационни. Ще се справите добре, в случай че го извършите, само че не е нужно да се състезавате повече, в сравнение с е належащо.

Стрелец – Правете верните ходове и нещата ще се оправят, не чакайте всичко да стане по вълшебен метод. Не гледайте на персоналните си връзки като на конкурентни. Това държание може да аргументи проблеми през днешния ден.

Козирог – Планетата Венера преминавайки през вашия пети дом с нейната сила благоприятства живота ви, изключително сантименталния. Някои рани, които са били отворени, стартират да се затварят и вие ще можете да видите живота от по-оптимистична позиция.

Водолей – Възможностите, които имате, са доста и през днешния ден те ще ви изведат от сложната позиция, в която се намирате и ще ви отведат към решаването на проблеми, които могат да зародят там, където не ги очаквате. Каквото и да се случи, не си изпускайте нервите.

Риби – Днес е добър ден за размисъл и духовно обновяване. Така ще можете да извършите проектите си по-добре и да ги реализирате в бъдеще с по-голям триумф. Отношенията ви ще се развиват също добре. Настроението ви ще бъде приповдигнато, с детайл на еротика.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР