СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО
Коментари Харесай

Влади Въргала през сълзи за убития бизнесмен Петър Христов: Той беше мой брат, бих дал бъбрека си за него!

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО В СОФИЯ

" Запознахме се около идеята за Емануела Горсова, той избави живота й. Загубих един от стълбовете в живота си, той беше мой брат, преподавател... " Това сподели през сълзи Влади Въргала пред Нова телевизия за показно разстреляния предприемач Петър Христов, написа " Пик ". 

Въргала показа, че няма сили да звънне на майката на Христов Монка, само че удостовери, че тя не е сама в нейната огромна тъга. " Има още двама сина, Митко и мен ", съобщи Влади. Той показа, че е научил за убийството от интернет, като добави, че очевидно неговият огромен другар е бил спънка за неща, които не трябва да съществуват в тази страна. 

" Той постоянно е бил правилен в бизнеса си, навмремето всички групировки го уважаваха. Много ме е боязън, че сега ще се подмени фундамента на това което беше Петър Христов ", продължи Въргала с тежка мъка в гласа.

Той напомни, че сумата за живота на Емануела Горсова се е равнявала на един огромен апартамент, само че Христов не се е поколебал да я даде. Малко преди да избави Горсова пък, той е изпратил за лекуване в Израел друго дете. " За Петър Христов бих дал бъбрека си ", сподели още през сълзи Въргала. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР