СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В
Коментари Харесай

Гл. секретар на МВР Младен Маринов: Росен Ангелов е


СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

" Огледът на място продължава и сега. Към този миг не може да се каже по кое време се е самоубил. Дали незабавно след случая в Нови Искър, или по-късно. Това ще стане ясно след аутопсията. С това работата по случая не свършва, тъй като има още доста какво да се изяснава ", добави Маринов.   

" Целта на интервенцията беше първо да подсигуряваме сигурността на жителите, да бъде притиснат и да няма опция да се придвижва свободно и в това време да правим претършуване дом по дом. За провеждането на тази интервенция бяха включени сили на Министерство на вътрешните работи и та Българската войска. Методичното претършуване продължава към този момент трети ден. Около 14.00 часа в една от стаите на изоставена къща е открито тялото на мъж, който по възраст и изложение дава отговор на търсеното лице и държи в ръката си револвер. Огледът занапред стартира, има огнестрелна рана в региона на слепоочието ", сподели още Маринов.

Само преди няколко часа стана ясно, че търсеният пет дни шесторен палач от Нови Искър Росен Ангелов е бил открит мъртъв. По първична информация тялото му е намерено в прилежаща къща в село Луково, където той е живял последните години, като се беше самонастанил в една от къщите. 

Издирваният за зверските убийства в Нови Искър на шест души беше разгласен за общодържавно търсене, в което се включиха и военни и барети и хеликоптер. Акцията беше невиждана за родните ни ширини. Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи обявиха преди дни на конференция, че има безпорни доказателства за виновността на Росен Ангелов, който е имал връзка с убитата Кети. Именно това е предизвикало експанзията в него, той е умъртвил първо нея, а по-късно мъжът й Неделчо, синът му Георги, дъщерята на Кети Нанси, нейният другар Боби, майката на Кети и фамилното куче.

Припомняме, че Росен Ангелов е бил разгласен за общодържавно търсене и преди повече от 8 години, когато е получил присъда за блудничество с малолетно момиче.
„ Намерено е тяло на мъж, откакто се претърсваха вила по вила. В една от стаите е открито тялото на мъж, който дава отговор на описанието на Росен Ангелов. В ръката му е имало оръжие - револвер " Берета ", разгласи основен комисар Младен Маринов.     

/ПИК

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР