След задръстванията снощи днес отново се очаква засилен трафик по

...
След задръстванията снощи днес отново се очаква засилен трафик по
Коментари Харесай

На път за 3 март: КАТ засилва екипите на пътя

След тапите нощес през днешния ден още веднъж се чака засилен трафик по автомагистралите и главните пътища.

На изхода на столицата в посока автомагистрала „ Тракия” към придвижването е много интензивно. Превантивно спомагателни екипи на полицията ще подкрепят трафика по главните пътни артерии във всички почивни дни.

Освен екипите на КАТ и над 100 толпатрула към този момент са на пътя и също ще наблюдават за извършители.
Натоварен трафик: Хиляди потеглиха на път преди националния празник Колони от коли се образуваха преди тунел "Витиня " на „ Хемус ”
Всеки без винетка може да заплати на място обезщетителна такса от 70 лв. с карта на ПОС терминал. В противоположен случай наказването може да доближи до 300 лв.. Очакванията са на път за 3 март да се насочат 280 000 души. По-голямата част от тях ще останат в страната, а над 60 000 отпътуват за Гърция, Турция и Македония.

На пътя за Гърция придвижването е интензивно, само че не можем да се приказва за тапи.

Зрители ни изпратиха фрагменти в рубриката „ Аз, репортерът” с рискови изпреварвания в спешната лента на автомагистрала „ Струма”.

Тези, които пътуват по новата автомагистрала за Кулата, ще бъдат уведомявани за местата с намалена видимост. Таблата на интелигентната транспортна система светят с предупредителна информация.

По-рано тази заран злополука край Дупница затрудни за малко придвижването. Следващият пик на трафика най-вероятно ще бъде в понеделник следобяд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР