След вчерашното среднощно бдение на осиротялата тройна коалиция за съдбата

...
След вчерашното среднощно бдение на осиротялата тройна коалиция за съдбата
Коментари Харесай

Земята под краката на Нинова се клати! Лидерката събра Изпълнително бюро на БСП на инфарктно заседание

След вчерашното среднощно бдение на осиротялата тройна коалиция за ориста на третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление в 47-о Народно заседание, лидерката на Българска социалистическа партия, която е негов Носител-Корнелия Нинова, взема решение бъдещето му на инфарктно съвещание на Изпълнителното бюро, както се закани откакто Слави Трифонов изтегли партията си Има Такъв Народ от договарянията за кабинет, твърди ПИК.

Скандалът избухна, откакто в петък бе излъчено съвещание на парламентарната група на Демократична България от Народното събрание, на което Христо Иванов изяснява, че Нинова не си е свършила работата и не е обяснила на Има Такъв Народ, че няма да имат министри в новото държавно управление. Както и, че щом партията на Слави Трифонов към този момент не е мафия, значи и хората на Иванов и Атанас Атанасов не са бели и нещата „се размиват“.

Утре Нинова е свикала и съвещание на Националния съвет на столетницата. Пред медиите общественият министър в оставка Георги Гьоков разгласи, че не може да каже нищо преди съвещанието. Трябвало да се излезе с общо решение.

„Днес Изпълнителното бюро ще вземе решение какво да предложи на Националния съвет. Утре решението ще бъде взето от Националния съвет“, посочи той.

Има и гледни точки да остане държавното управление поради полезността му. Има и доста гледни точки, които са на противоположната позиция. Плюсовете и минусите са много“, сподели още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР