След успешния край на поредния сезон на Като две капки

...
След успешния край на поредния сезон на Като две капки
Коментари Харесай

Обрат! Скочиха на Халваджиян заради Рачков

След сполучливия завършек на следващия сезон на " Като две капки вода " се оказа, че някои почитатели са останали извънредно недоволни от Димитър Рачков. Гневни фенове настояват, че са спрели да гледат шоуто заради маймунджилъците на водещия. В обществените мрежи хората даже се обръщат персонално към продуцента Маги Халваджиян с апел за смяна. 

" Г-н Халваджиян, обръщам се персонално към вас, защото смятам, че като един съумял продуцент се интересувате от мнението на фена за вашата продукция. Като цяло замисълът е добре режисиран, единствено че всичко хубаво приключва дотук. Според мен и като чета мнението на другите почитатели, водещият Рачков прави шоуто негледаемо. Всички мои приятели, сътрудници и познати ми споделят, че не го гледат заради въпросния водещ. Искам да ви попитам, вие харесвате ли тези плоски, глупави, безсмислени простотии? Ако желаете да имате висок рейтинг, обърнете внимание повече на участниците и журито, които в реалност най-малко приказват и коментират изпълнителите ", пише недоволна зрителка.
-->
" Той не възприема работата си значително. Виждаме го и при поставени задачи за имитация по какъв метод се лигави и един образ не може да направи, а като че ли се води за голям актьор. Цялото му поведение е насмешка, което трансформира и предаването в такова. Все още веднъж той запълва 80% от ефирното време със своите плоски шегички ", продължава недоволството и друг почитател на шоуто.

" Прекалява доста! Ясно е, че е по сюжет, но той доста досажда с непрекъснатите спирания, омаловажаване на всичко. Никой не може да се изкаже до дъно, не излиза наяве какви са мнения, слушаме единствено Рачков ", гласи коментар на възмутен зрител. Според мнението на мнозина доста смешки на Рачков са доста безвкусни, което се отразява на имиджа на другояче един от най-обичаните формати в родния тв ефир.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР