След унищожителното решение на Конституционния съд, обитателят на президентството Румен

...
След унищожителното решение на Конституционния съд, обитателят на президентството Румен
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев мълчи като комунист на разпит за нарушаването на Конституцията - избяга след въпрос на Ива Николова ще се оттегли ли от изборната надпревара

След унищожителното решение на Конституционния съд, жителят на президентството Румен Радев продължи да си прави акцията за втори мандат на държавна сметка. Този път се курдиса във Военната академия дружно със служебния министър на защитата Георги Панайотов и началника на защитата адмирал Емил Ефтимов сякаш във връзка завършването на випуск на " Г. С. Раковски " - II промяна.

" Днес подписах декрет за назначението на господин Янаки Стоилов за парламентарен арбитър. Това ще бъде венецът на неговата кариера. За министър на правораздаването назначих Иван Демерджиев ", разкри Радев пред публицистите, като не пожела да отговори на въпрос за решението на Конституционния съд, че указът, с който е назначил Кирил Петков за министър, е противоконституционен.
свързани новини106863на 28.10.2021182946на 29.10.2021
" Искам да поздравя Министерство на вътрешните работи за процедурата по отнемането на лиценза на " Делта гард ". Времето на дерибеите в България свърши ", добави той.

Радев не пожела да приказва повече пред медиите и избяга от въпросите на водещата на ПИК TV Ива Николова, която го попита дали ще се отдръпна от акцията, откакто е нарушил Конституцията. Държавният глава замълча като болшевик на разпит и обърна тил на репортерите, които чакаха коментара му за решението на най-висшия съд за това, че е нарушил главния закон в страната.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР