След тригодишна пауза най-голямото събитие в България, посветено на комикси,

...
След тригодишна пауза най-голямото събитие в България, посветено на комикси,
Коментари Харесай

Специалните гости на Aniventure Comic Con

След тригодишна пауза най-голямото събитие в България, отдадено на комикси, аниме, косплей, манга и гейминг се завръща. Aniventure Comic Con ще се състои този уикенд в Интер Експо Център в София, а програмата е супер богата.
 Aniventure Comic Con 2020 и отлагането на събитието
Пандемията повлия и на Aniventure Comic Con 2020

Кога да чакаме идващото издание

Сред специфичните посетители тази година има артисти от известни кино и телевизионни продукции. Сред тях са Кристоф Ламбер ( " Шотландски войник " ), Том Влашиха (Game of Thrones), Дани Ранд (Game of Thrones), Виктор Доробанту (Wednesday), Стефан Капичич ( " Дедпул " ).

Любителите на косплей ще могат да се вдъхновят от някои от най-популярните имена в тази субкултура като Bakka, Pretzl и Yuegene Fay.

Безспорно много завладяващи са художниците, които ще гостуват тази година на фестивала. Започваме с Джон Хау, който е най-хубавият илюстратор на вселената на Толкин и е концептуален художник на трилогията на Питър Джаксън " Властелинът на пръстените ".

Освен Хау, в България идва известното комикс дуо Йехуда и Мая Девир, а българските художници са показани от Неда Малчева, Анани Борисов и Мартин Петров, Виктория Петкова.

Освен всичко това посетителите ще могат да тестват някои от най-новите видео игри, да следят косплей състезанията и специфичното К-поп шоу. Повече детайлности за програмата на Aniventure Comic Con има тук. Фестивалът е на 8 и 9 юли 2023 година в Интер Експо Център в София, а наличните билети са на цени сред 20 лева и 45 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР