След този конфликт Украйна ще бъде една нова рециклирана държава,

...
След този конфликт Украйна ще бъде една нова рециклирана държава,
Коментари Харесай

Кой е големият душманин на руската армия? Говори топ експерт

След този спор Украйна ще бъде една нова рециклирана страна, която няма да бъде анти-Русия. Това е задачата на Путин и той ще я реализира, само че с военни средства. Готви се за това години наред.

Това сподели особено за " Марица " известният анализатор Боян Чуков.  

 Путин подхваща реакция на самозапазване. Няма обаче да се стигне до нуклеарен спор, увери специалистът.  

 Украйна ще излезе напълно от сферата на Запада, ще стане като Казахстан, като Беларус, с които Русия има съглашения за стратегическо партньорство. Има проект график за съюзната страна, който даже изостава. 

Просто ще бъде заменена цялата власт в Украйна. Както през 2014 година беше заменена с прелом, в този момент Путин ще смени властта, сложена в Киев след Майдана преди 8 години. 

Проблемът е в това, че западните политици не гледаха съществено и не слушаха какво приказва Путин. А той приказва за това, което се случи през днешния ден, от 2007 година на Мюнхенската конференция.  Всичко е казано, и в обръщението му преди два дни.

 За страдание доста от хората не познават историята, не знаят, че огромни елементи от Украйна са съветски територии, подарени от Ленин с концепцията да вкара в земеделска Украйна пролетариат за Донбас, сподели господин Чуков. 

Американският президент Джо Байдън се разбра с Путин още предходната година в Женева. Там съветският президент осведоми и френския президент Макрон, немския канцлер Шолц. И всичко, което в този момент се прави, е спектакъл, с цел да си запазят политиците лицата. Байдън си съблюдава сделките, изтегли си дипломатите. А украинският президент разбра, че всички го изоставиха.  

Просто Западът разбра, че повече не може да употребява Украйна като плацдарм против Русия и в този момент при новата конюнктура отново ще подреждаме пешките, изясни специалистът.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР