След това Сидеров заяви, че ако Истанбулската конвенция бъде приета,

...
След това Сидеров заяви, че ако Истанбулската конвенция бъде приета,
Коментари Харесай

Коалицията Се Разцепва! Волен Сидеров Захапа Симеонов И Цветанов!

След това Сидеров съобщи, че в случай че Истанбулската спогодба бъде призната, след европредседателството може да има предварителни избори.

Сега обаче той влезе в директна офанзива.

" Не е работа на Симеонов да разсъждава върху работата на парламентарната група. Ако желае да я оглавява - да заповяда, аз мога да отида на негово място. И всеки да си гледа работата. Ако той желае да менторства и да споделя какво би трябвало да се случва на всички места, това не е вярно ", сподели Сидеров пред партийната си телевизия " Алфа ".

Според него парламентарна група работи доста добре под управление му.

По думите му Симеонов, който най-силно упорства за разширение на ски зоната в Банско, обслужва олигархични ползи.

" Ние влязохме в тази ръководеща коалиция не с цел да вършим лифтове, пързалки, ски писти и писти за шейнички, влязохме да подвигаме приходите, това беше нашата съществена цел, да подвигаме стандарта на българите. А не да се грижим от кое място ще мине лифтът и компанията офшорна с Георгиус Георгиу от Кипър, назначен да прикрива същинския притежател, дето в последна сметка Борисов му сподели името - Цеко (Цеко Минев - б.р.), да се грижим за неговите ползи.

Той е задоволително богат Цеко, с цел да се грижим ние като патриотична групировка да прокарваме закони в негова изгода. Айде апелирам ви се, в случай че обичате, сътрудници в изпълнителната власт, основно към двамата вицепремиери се обръщам - да отклоним взор от лифтовете, плажовете нощните заведения, пинакотеките и да почнем да мислим за прехраната на българина ", прикани водачът на " Атака ".

Той не подмина и военния министър Каракачанов.

" Другият вицепремиер пък се е вторачил в самолети. Ние сме дали на Съединени американски щати военни бази, не заплащат нула, айде в случай че обичат да подарят 20 самолета, а не да желаят 2 милиарда от измъчения българин ", сподели Сидеров.

След което насочи рецензиите си към Цветан Цветанов, намеквайки за сделка сред него и Симеонов за Истанбулската спогодба.

" Председателят на ПГ на ГЕРБ беше основният, който работеше за приемането на Истанбулската спогодба. Ако не бях декларирал изрично, че групата на Обединени патриоти е срещу, и ГЕРБ не я бяха отдръпнали, тя можеше да бъде препъни-камък в връзките сред Оперативна програма и ГЕРБ. Когато аз заявих, че няма да я подкрепим, Цветанов към този момент беше подработил водача на НФСБ, и от тях започнаха да се чуват гласове, че в случай че има съпътстващи заявления може и да мине. Тогава се разгневих и споделих, че това може да е краят на обединението. Ако Цветанов продължава да работи за тази спогодба, това значи, че той работи против държавното управление на ГЕРБ и Оперативна програма ", безапелационен бе Сидеров.

Междувременно той упрекна Цветанов и по тази причина, че работил като " координатор " и отклонявал значими тематики, като вместо това се занимавал с отстраняването на зам.-председателя на Народното събрание от Българска социалистическа партия Валери Жаблянов.

" Г-н Цветанов е овладял тактиката да отклонява значимите тематики. Това е загуба на парламентарно време. Много обичам някогашни комунисти от Министерство на вътрешните работи да разсъждават за комунизъм, социализъм и Народен съд ", съобщи Сидеров за Цветанов, само че по Българска национална телевизия.

Лидерът на " Атака " даже обиди Цветанов - не влизал в конфликт с Цветанов, тъй като не били на едно равнище - не бил прочел толкоз книги, колкото него.

Всичко това се случи, откакто единствено дни след взаимното съвещание на групите на ГЕРБ и Оперативна програма, на което съгласно Цветан Цветанов всички постигнали консенсус да бъдат виновни при изложение на персонално мнение, за де не се основава усещане за несъгласия сред тях.

Вероятно поради това той се въздържа да отвърне на удара:

" Уважавам всяко друго мнение. Когато има сходни заключения или упреци към мен, особено от съдружни сътрудници, не очаквайте от мен да давам отговори през медиите. Докато не беседвам с Волен Сидеров, няма да разясня тематиката. Не считам, че би трябвало да бъдем генератори на изкуствени кавги в обществото и в парламентарното болшинство ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР