След толкова много дъждовни дни нямахме търпение да извадим любимите

...
След толкова много дъждовни дни нямахме търпение да извадим любимите
Коментари Харесай

8 стайлинг идеи с най-актуалната комбинация това лято

След толкоз доста дъждовни дни нямахме самообладание да извадим обичаните си, а измежду тях към този момент има нова модерно композиция, която все по-често ще виждаме из Инстаграм фийда си. А точно съчетанието от къси панталони и ризи (понякога с дълъг ръкав, само че по-често – с къс). Често те са в един цвят, наподобявайки летния вид на костюмите вид „ пижами “.
               

Обикновено са направени от памук или лен, което ги прави съвършени за горещите летни дни. Особено през уикендите или ваканцията, когато ги съчетаваме с комфортни сандали и дребни чанти. може да се носи разкопчана и под нея да има бял или кроп топ за още повече немарливост. Можем да ги носим и на плажа вместо плажна рокля. Просто тъй като основават необикновено чувство за лекост и комфорт, от които имаме потребност през лятото. Някои модели даже можем да си позволим да облечем за празненство под звездите в композиция със сандали на висок ток.
               

Колкото да цветовете, най-често ги виждаме в един звук, а той може да бъде безпристрастен, само че пък и доста ослепителен и даже неонов. Могат да се комбинират и два разнообразни цвята за горната и долната част. Със сигурност ще забележим и много модели на лятната пижама в свежи принтове. Не забравяме и за аксесоарите като бижута, диадеми и очила, с които да допълним стайлинга си, а новите находки към този момент ни чакат на .
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР