След Тери Ричардсън, друг известен моден фотограф – Брус Уебър,

...
След Тери Ричардсън, друг известен моден фотограф – Брус Уебър,
Коментари Харесай

Модният фотограф Брус Уебър е обвинен в сексуален тормоз

След Тери Ричардсън, различен прочут фешън фотограф – Брус Уебър, бе упрекнат в полов тормоз от млад манекен, който е завел дело против него в Ню Йорк, съобщи Франс прес.

Според недоволството, показано пред Върховния съд на щата Ню Йорк, 71-годишният Уебър, който е работил за сп. " Вог " и е съдействал за създаване имиджа на известни марки като " Калвин Клайн " и " Ралф Лорън ", подложил на тормоз манекена Джейсън Бойс през декември 2014 година, по време на фотосеанс в студиото си в Манхатън.

Уебър изискал от Бойс, който тогава бил на 28 години, да се съблече, преди да го опипа. След това предиздвикал младия мъж да го целуне.

" Ако ти се гласоподава доверие, можеш да стигнеш надалеч – споделил фотографът. – Докъде искаш да стигнеш? Какви са упоритостите ти? "

Делото е заведено също против организацията за манекени, за която работел Бойс, и против ръководителя й Джейсън Канър, написа btvnovinite.bg.

В недоволството се прецизира, че Уебър имал сходно държание към други мъже манекени, които му били изпратени от организацията " Соул актьор ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР