След тежката енергия на предния ден, идва приток на нови

...
След тежката енергия на предния ден, идва приток на нови
Коментари Харесай

Глътка свеж въздух за Лъвовете, Скорпионите ще размишляват за отминали неща

След тежката сила на предния ден, идва приток на нови сили и нови хрумвания. Днес можете да продължите нещата или да започнете нови.

Овен – С ината си можете да си навредите повече, в сравнение с в случай че се покажете най-малко краткотрайно или видимо снизходителни. Опитайте се да извършите компромис! Днес можете да бъдете доста великодушни както към обкръжението си, по този начин и към себе си. Но в случай че прекалите, това може да докара до смутен корем или празен портфейл.

Телец –Подгответе се за премия от Вселената. Скоро тя най-сетне идва. Може да не усетите резултата незабавно, само че през идващите няколко седмици нещата ще узреят душевен и ще вземете решения, които ще осъществен фантазиите ви.

Близнаци – Напоследък нещата ви бяха много сложни, само че даже и това не наруши вашата устойчивост и непоколебимост. Освен това сте доста привлекателни за противоположния пол, заради което може би ще се осъществен вашите любовни стремежи!

 дневен хороскоп

Рак –Вашият претрупан график през днешния ден може да не ви разреши да мислите за най-важните полезности в живота. Насладете се на общуването с хора, на които в действителност държите и които цените. Обърнете внимание на колегата си и не забравяйте да го целувате по-често.

Лъв – Глътка пресен въздух, прогрес и сбъдване на фантазии във всички области. Възможно е през миналия интервал да сте носили доста тежест на плещите си и да сте чувствали, че никой не ви схваща. Сега тази фаза завършва и вие още веднъж можете да изпитате наслада и да се свържете хармонично с другите.

Дева –Най-накрая в живота ви ще пристигна силата, която ще ви измъкне от задънената улица и ще подреди закъсалите ви каузи. Можете да почувствате, че сте оставени на милостта на ориста, тъй като шансът се демонстрира по всевъзможни способи в живота ви в този момент. 

 дневен хороскоп

Везни – Вие сте безконечните романтици, даже и през днешния ден мислите ви непрестанно блуждаят. Не подценявайте обществените връзки и се наслаждавайте на живота най-вече от прочувствената страна. Хармонията във вас сигурно ще направи целия ви ден по-приятен.

Скорпион – Днес още веднъж размишлявате върху остарели проблеми и отминали работи. Има неща, които просто би трябвало да приключите в себе си. Затворете тази страница. Не губете повече време, сила или мисли за това. Главно тъй като в действителност не си коства.

Стрелец – Вашият живот се състои главно от вашите решения. За по-добро на следващия ден би трябвало да започнете да действате през днешния ден. Ако желаете нещо ново в живота си, направете нужните стъпки за това през днешния ден.

 дневен хороскоп

Козирог – Оптимистичното ви въодушевление няма да бъде развалено даже от скептиците до вас. В персоналния живот не очаквайте никакви промени, всичко ще продължи както преди. Половинката ви обаче може да ви изненада с прекрасен подарък. Или пък да получите благо известие от някой, който обичате.

Водолей – Не приемайте колегата си за даденост. Време е да прекарвате повече време с половинката си и да сте по-близо един до различен. Не изоставяйте позитивния си метод и не забравяйте, че здравето е най-ценното нещо за вас.

Риби – Вашите документи или работа имат потребност от по-добро образуване, по тази причина се организирайте. Не забравяйте обаче, че в случай че не почивате задоволително, темпото на работа също може да повлияе на здравето ви.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР