След страхотното му представяне в Гласът на България“ любимецът на

...
След страхотното му представяне в Гласът на България“ любимецът на
Коментари Харесай

Алекс Славчев с първи сингъл след „Гласът на България“

След страхотното му показване в „ Гласът на България “ любимецът на Графа затвърждава независимата си кариера. Песента „ Пясъчен часовник “ излиза седмици след края на музикалното реалити, в което Александър Славчев доближи до огромния край. Сингълът публично бе показан по време на дълго чаканите концерти на Влади Ампов на стадион „ Юнак “, в които Алекс взе участие.  

Проектът е премислян дълго време, както споделя самият Александър. Текстът е на набиращия все по-голяма известност Митко Димитров-DЗMO, който избухна в дуетите си с Били Хлапето и шлагерите „ Наливай ми “ и „ Бели нощи “.  Музиката е на Славчев, работил в съпродуцентство с Пламен Иванов - Dr. Flame, а за видеото дава отговор „ нормалният обвинен “ за всяка ексцентрична визия Стефан Маринов - Buddubbaz.

Екипът разкрива, че мейнстрийм звученето в „ Пясъчен часовник “ е преднамерено издирван резултат и начало на поредност от съвременно звучащи песни, които Александър ще осъществя до края на годината.



2020-а се оказа щастлива за изпълнителя както в професионален, по този начин и в персонален проект. Алекс към този момент не крие, че е намерил любовта, или по-скоро тя го е разкрила със симпатична неотложност. С дамата на сърцето си Алекс се среща в известен клуб, когато по време на негово присъединяване получава тайнствена записка единствено с телефонен номер. Няколко есемеса са задоволителни, с цел да се усети предизвикателната химия и в настоящо време двамата гледат устойчиво в една посока. 

Въпреки морското чувство, фотосите на „ Пясъчен часовник “ се осъществят в пясъчна кариера към София. Изкушаващите „ пясъчни самодиви “ във видеото са майсторски подбрани от хореографа Росица Терзийска. „ Тя работи със пристрастеност и нещата постоянно ѝ се случват “, споделя за нея Славчев.

Александър Славчев е приключил Националното учебно заведение по изкуствата - Русе. Продължава образованието си в Националната музикална академия в София, компетентност китара. Изпълнителят признава, че самоуверено върви по стъпките на своя брат, музиканта Радослав Славчев, който го е запалил по музиката.

„ Пясъчен часовник “ е първата независима авторска ария на Славчев след сполучливото му показване в „ Гласът на България “. След реалити формата Алекс получава доста мнения и известия в обществените мрежи: „ Много почитам публиката и се старая да отговоря на всички – споделя изпълнителят – Благодаря за позитивните думи и сила “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР