След срещите си с правителството, президента и председателя на Народното

...
След срещите си с правителството, президента и председателя на Народното
Коментари Харесай

Борисов към Ковачевски: Хванете бика за рогата

След срещите си с държавното управление, президента и ръководителя на Народното събрание, министър председателят на Северна Македония Димитър Ковачевски се видя и с водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Срещата сред двамата се състоя в централата на партията. В нея от българска страна участваха двама някогашни външни министри Екатерина Захариева и Даниел Митов, както и някогашният вицепремиер Томислав Дончев.

„ Не отлагайте основната тематика за най-сетне. Това беше наша неточност. Важните въпроси свързани с историята и езика на омразата би трябвало да решите незабавно. Хванете бика за рогата. Решете ги незабавно! “, прикани Борисов Ковачевски.

Още при започване на срещата Борисов напомни ролята на България за рестартирането на процеса на евроинтеграция на Западните Балкани, което стартира по време на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година, заяви БГНЕС. Бившият министър председател акцентира още, че целият либерален западен свят е приветствал подписването на Договора за другарство и добросъседство сред България и РСМ през август 2017 година

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР