След Слави Учиндолеца официално си имаме и Лейди Гага в

...
След Слави Учиндолеца официално си имаме и Лейди Гага в
Коментари Харесай

БОМБА! Радостин Василев нападна грозно Митева: Слушах я с отвращение. С Каримански правиха интригите

„ След Слави Учиндолеца публично си имаме и Лейди Гага в българската политика, която желае да бъде новият мост на задкулисието. Държавна сигурност, „ библиотекарският “ кръг и клуб „ Ялта “ още веднъж заложиха на сакат кон “, съобщи Радостин Василев.
Бившият състезателен министър и член на Има Такъв Народ продължи с предизробните си офанзиви на всички фронтове. Настоящият представител на Продължаваме промяната атакува Ива Митева и Любомир Каримански.
Стори го, както нормално – в профила си във Facebook, и още веднъж подплатено с обстоятелства и неговата истина.
Ето какво още показа Василев:
„ Слушах с омерзение Ива Митева по БТВ доскоро. Абсолютен смут и измама на квадрат. Поканена е, тъй като била оповестила някакъв план. Иначе няма безусловно никаква причина да се кани.
Проектът й, който интензивно се прокламира като „ президентски “, ще има 0.1% на изборите и всичко ще завърши.
Нищо не се е трансформирало при Ива Митева. Тя потвърдено не обича да споделя истината и в този момент още веднъж се убедих в това. Аз обаче държа на истината и това е доста значимо за мен.
Чух я, че приказва за предатели и че не се предписание по този начин напускането. Визираше мен и група доста смели мъже, които пред очите на цяла България разкрихме фалша на бизнеспроекта на Слави Трифонов, незабавно откакто той смъкна без никакво съображение държавното управление на Кирил Петков. Всеки от нас сподели за какво напуща и какво е видял пред цяла България.
Ива Митева и модерният й сътрудник стояха и се ослушваха като сурикати. Сега излизат и споделят – но ние не знаехме, но ние не сме членове, но ние нямахме думата. Късно е, либе, за китка!
Считам, че познавам добре Ива Митева и Любомир Каримански. Те бяха най-доверените хора на Слави Трифонов, след сценаристите му. По мое мнение, те бяха главните основатели на интриги в групата Има Такъв Народ и съм споделял с всички това мое мнение и даже със Слави Трифонов. Те бяха и главните лица, които дестабилизираха обединението и саботираха работата на Народно събрание.
И всичко това, поради неудовлетворени персонални упоритости. От първия ден на 47-ото Народно събрание, Митева беше афектирана, че първата политическа мощ си е показала ръководител на Народно събрание, а няма да е тя, която е от петата политическа мощ. И дано признаем – Никола Минчев беше по-добър ръководител от нея!!!
От момента, в който Каримански не беше определен за шеф на Българска народна банка, той предприе огромна цялостна офанзива по всички линии против Политическа партия. Хайде в този момент, да бъдем изцяло почтени. И аз не бих дал своя вот за него, а бяхме в една партия. Истината е нещо доста мъчително за ушите на обичащия да го лъжат. Но тя е единствения път към доверието.
Ива Митева и Каримански не могат и нямат никакъв късмет да завоюват доверието на хората!
А може би просто са поели различен ангажимент към злите сили, сходен на този, който оповестиха, че са поели към Трифонов при окончателно закъснялото си овакантяване на Има Такъв Народ, те да си кажат… “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР