След скорострелната си сватба с доста по-младата от него Полина,

...
След скорострелната си сватба с доста по-младата от него Полина,
Коментари Харесай

След сватбата Джизъса заведе децата на море

След скорострелната си женитба с много по-младата от него Полина, Благо Джизъса се отдаде на летни завършения.

Първо посети Слънчев бряг дружно със свои другари, а в този момент е решил да заведе най-големите си деца Йоана и Давид на отмора.



Малчуганите са от връзката на някогашния футболист с гимнастичката Христина Витанова. Георгиев се раздели с Витанова преди близо 9 години – малко откакто се роди второто им дете Давид. 2 години по-късно Благо подписа брак с Есмер Омерова в Русия, а Христина до последно отхвърляше да пусне децата на сватбата на татко си. По-късно Христина и Есмер станаха близки приятелки и даже си гостуват една на друга.

Година откакто Есмер подари Благо със наследник, двамата се разведоха. Футболистът таман стартира да затопля връзките с Витанова и все по-често да се вижда с децата си, когато на хоризонта се появи Златка Райкова, която пък му роди четвърто дете, което носи името на татко си.

В момента Благой-младши е на море дружно с майка си и нейната нова тръпка - някогашния тенисист Карен Хачатрян, а дали Златка позволява на Джизъса да вижда сина си - към момента не е ясно.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР