След секса на Краси Джунов с Паулина Ванегас, официалната годеница

...
След секса на Краси Джунов с Паулина Ванегас, официалната годеница
Коментари Харесай

След гушкането с Паулина: Годеницата на Краси Джунов го ЗАЧЕРКНА

След секса на Краси Джунов с Паулина Ванегас , формалната избраница на автомонтьора го зачерта от живота си, видя „ Галерия “. Красивата испанка Ноеми Ортега, която доскоро бе със статус „ сгодена “ в мрежата, към този момент е „ необвързана “.

Ноеми е изтрила множеството от общите им мемоари с Краси и е разгласила многозначителна фотография, на която демонстрира междинен пръст. А текстът под нея гласи: „ За теб, с обич “.

Отмъщението й обаче не стопира дотук. Откакто бяха излъчени фрагментите със секса сред Краси и Паулина, Ноеми не стопира да се демонстрира с разнообразни мъже. Доскорошната избраница на фермера даже си постави нова профилна фотография, на която се гушка с различен мъж.

Припомняме, че „ Галерия “ първа разкри за „ фамилния “ статус на Красимир . Оказа се, че плейбоят във „ Фермата “ е благоприятен от година в Испания и възнамерява женитба. Любимата му Ноеми пък има щерка от предходна връзка, за която Краси се грижи като за свое дете.

В риалити предаването той нито един път не е споделял, че е благоприятен. Напротив – определяше се като полигамен мъж, който в никакъв случай не е имал сериозна връзка. Още с влизането във „ Фермата “ той стартира да флиртува с разкрепостената Паулина, а предходната седмица двамата „ скрепиха връзката си “ със секс.

Според фенове Краси самичък е измислил подправения си облик на плейбой и е скрил за годеницата си, с цел да си завоюва съдружници във „ Фермата “. Те обаче считат, че след отпадането на Поли от формата, любовта им ще остане в историята. Припомняме, че Ванегас загуби последния двубой против Елизабет и Краси остана самичък във „ Фермата “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР