След сапунения сериал, който сътвориха във Фермата, Даяна Ханджиева и

...
След сапунения сериал, който сътвориха във Фермата, Даяна Ханджиева и
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева и Данчо от „Фермата” вече са двойка

След сапунения сериал, който сътвориха във „ Фермата ”, Даяна Ханджиева и българският Дейвид Копърфийлд - Йордан Белев, са новата световна двойка. Двамата се залюбиха по време на присъединяване си във „ Фермата ”, по-късно сякаш се разделиха, а в този момент, по Коледа, се оказа, че са се събрали.

Данчо, ĸoйтo бe eдин oт нaй- яpĸитe yчacтници в тoзи ceзoн, бе зарязан от годеницата си Камелия поради флиртовете му с актрисата. Заради нея габровецът остана без половинка и разтрогна годежа си. Огорчената Камелия напусна къщата, която Данчо направил, с цел да свият фамилно гнездо и се върна при родителите си. Актрисата пък разгласи, че не е влюбена в него и не е очаквала той да стигне до подобен кръстопът. Даяна, която имаше заигравка и с различен от фермерите – водачът Петър, даже го посъветва да изглади връзките си с наранената Камелия.

Флиртът на Даяна и Данчо беше една от най-любопитните истории от този сезон на „ Фермата “, само че 40-годишният мъж разкри, че феновете са били до известна степен подведени. Те имали опция да видят единствено най-пикантните моменти от връзките им, само че не и дългите среднощни диалози, по тази причина останали с чувството за на първо място любовна история, а не за другарски усеща. Годеницата на фокусника нахълта в шоуто, сипейки огън и жупел върху актрисата Даяна Ханджиева, в която илюзионистът е тежко влюбен. Унижена и засегната, Камелия упрекна Даяна че е оплела обичания й мъж в мрежите си. Даяна от своя страна се отбрани, че с Йордан са единствено другари, а прегръдките и целувките им пред камерите не означавали нищо. Даяна изиска амнистия от Камелия и драмата видимо завърши с хепиенд за Данчо и годеницата му.
Само седмица, откакто фокусника разгласи, че с Даяна остават другари, звездата от сериала „ Скъпи наследници ” обърна палачинката и двамата с Данчо публично към този момент са двойка. Дори започнаха да дават взаимни изявленията. Влюбената двойка стана обект на голям брой ругатни и насмешки в обществените мрежи поради латино сериала, който забърка във „ Фермата ”. Фенове на предаването засипаха Даяна с обиди поради проваления брак на Данчо и Камелия. Те я подлагаха на критика и за това, че повече я бива да скапва фамилии, в сравнение с дa e актриса и е въртиопашка.

Докато в вървява залагания дружно ли са Даяна и Данчо, двамата изненадващо се появиха като влюбена двойка във вторник вечерта в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” по Би Ти Ви. Бившите фермери дадоха отговор на три въпроса в тест за съгласуемост и, предстоящо, Николаос ги разгласи за изцяло съвместими и родени един за различен. „ Много постоянно ни питат дали сме любовна двойка. Очевидно е ясно за всички, че това е по този начин ”, съобщи влюбеният Данчо.

Фенове на „ Фермата ” към този момент залагат какъв брой време ще издържи връзката им поради славата на Даяна на мъжемелачка, която не се задържа дълго с един мъж.
27-годишната актриса няколко пъти показа с другите участници във „ Фермата ”, че е очаквала на тази възраст към този момент да е омъжена. Въпреки че гони 30-те обаче, хубавицата към момента прелита от цвят на цвят и не може да улегне, писа Уикенд.

Мнозина подозират, че амбициозната актриса е по сметка с балканския първенец по илюзонно изкуство и общински консултант в община Габрово Йордан. Той към този момент има един бракоразвод зад тила си. Преди години бил женен за словенка, от която има щерка Янка, кръстена на майка му.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР