След публикация на Plovdiv24.bg автомобили вече не паркират в нарушение

...
След публикация на Plovdiv24.bg автомобили вече не паркират в нарушение
Коментари Харесай

След сигнал на Plovdiv24.bg автомобили спряха да газят пешеходци

След обява на Plovdiv24.bg коли към този момент не паркират в нарушаване и не “газят " пешеходците.. Зоркото око на най-четения пловдивски уебсайт видя, че малко след нашата обява към този момент няма паркирани коли на тротоара на бул. “Източен " сред улица “Славянска " и бул. “Христо Ботев ".

Припомняме, че тротоарът и велоалеята, построена върху него, се използваха от водачите, с цел да паркират и даже да минават непосредствено през пешеходната пътека към бул. “Христо Ботев ". Това се случваше сред пешеходци и велосипедисти, дребни деца и възрастни в безусловно нарушаване на закона и разсъдъка. Явно въпреки всичко някой е решил да си свърши работата след нашия сигнал.

Проверката сочи, че екипи на Общинска защита са съставили 13 броя фишове единствено за 3 дни (от 22 юли до 25 юли) за погрешно паркиране на тротоара по целия бул. " Източен " и 11 - по улица " Генерал Радко Димитриев ".

Надяваме се инспекциите да са периодически, а не еднократен акт. За сведение от другата страна на улица “Славянска " не престават да паркират коли под терасите. Te още веднъж минават по тротоара и велоалеята. Въпреки намиращите се там гаражи подсещаме на контролните органи, че това също е в нарушаване на закона, тъй като пред тях няма обособени паркоместа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР